Şcoala altfel cu cărămizi LEGO

Între orele 08:00 - 08:00
De luni 18 apr 2016 până sâmbătă 23 apr 2016
Durează 5 zile

Muzeul de Istorie Turda, în colaborare cu Asociaţia Brickenburg, asociație recunoscută a fanilor LEGO®, vă invită în perioada 18 – 22 aprilie 2016 să vizitaţi expoziţia: "Şcoala altfel cu cărămizi LEGO®"

Tema expoziției o constituie descoperirea unei lumi imaginare dar posibile, cu ajutorul elementelor LEGO®. Vor fi prezentate modele care au marcat istoria celebrului sistem si constructii originale realizate de membrii Asociatiei Brickenburg, vizitatorii având posibilitatea să descopere prin joc aspecte importante ale lumii înconjuratoare, de la natură la tehnică aplicată. Unele dintre lucrările care vor fi expuse au fost prezentate la importante expoziții europene de gen din: Olanda, Danemarca, Austria, Ungaria și Serbia.

Cei curioşi, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să testeze moduri de combinare ale elementelor LEGO® la micul atelier de construcţii din cadrul evenimentului și să participe la tombola care se va organiza cu acest prilej.


Cei care doresc să viziteze expoziţia de bază a muzeului şi cea temporară, vor beneficia de ghidaj de specialitate, după următorul program (durata unei vizite, aproximativ 45 minute):

Informaţii suplimentare

Luni-Vineri, între orele 08:00-17:00;
Biletul pentru elevi - 3 lei (pentru însoțitori accesul este gratuit)

Activităţile prevăzute în „Săptămâna altfel” vor fi accesibile la solicitare, conform unor programări cu cel puţin două săptămâni înainte de desfăşurarea acestora. Copiii care nu au posibilitatea să viziteze expoziția în cadrul unui grup, sunt așteptați în fiecare zi a săptămânii, începând cu orele 15:00, însoțiți de părinți sau bunici.

Programarea activităţilor se poate face telefonic sau via e-mail

Persoana de contact: Carmen Dragomir – 0746-143862 sau 0264-311826.